Inschrijven bij de huisarts
 

Bent u woonachtig in Het Zand, Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten of Vleuterweide? Dan kunt u zich hier direct inschrijven als patiënt, mits u in de volgende postcodes woont: 3541, 3542, 3543, 3544 en  3545. Voor de overige postcodes kunt u een huisarts zoeken in uw eigen postcodegebied.

Inschrijven kan door te gaan naar www.hetzandgezond.nl, u kunt dan op de startpagina inloggen bij Inschrijvingen en online dit compleet invullen. Als de inschrijving verwerkt is, krijgt u een e-mail bericht terug ter bevestiging van de inschrijving. Pas hierna bent u als patiënt in onze praktijk ingeschreven en kunnen wij u helpen. Voor meer informatie en uitleg betreffende inschrijving kunt U contact opnemen met een van de assistentes. 

Wij zijn verplicht uw identiteit te controleren. Neem dus een geldig identiteitsbewijs mee: paspoort, rijbewijs of ID-kaart. Tevens is het belangrijk dat u op dat moment van inschrijving in onze praktijk, u de vorige huisarts inlicht hierover en de huisarts toestemming geeft uw medisch dossier aan ons over te dragen.

Wij bieden gezondheidszorg in de brede zin van het woord. Op onze website vindt u de zorgverleners waarmee wij samenwerken.

Wilt u meerdere personen inschrijven? Vul dan voor iedere persoon het formulier apart in.

Persoonlijke gegevens
Zorgverzekeraar
Noodgevallen
Apotheek
Diversen
Mogen we u jaarlijks een mail sturen met een aantal vragen over onze praktijk en de dienstverlening?