Nieuws

Nieuwe directeur/ bestuurder

Graag wil ik u informeren over een wijziging in het bestuur van de SGU. Frans van Eck gaat ons per 1 februari aanstaande verlaten. Na bijna 6 jaar verbonden te zijn geweest kiest Frans voor een nieuwe stap in zijn loopbaan. Een stap die we respecteren en ook spijtig vinden. Wij hebben Frans leren kennen als een iemand met een warme persoonlijkheid en grote betrokkenheid voor de SGU en het werk in de eerste lijn. Door zijn inzet is de SGU in beweging gebleven en zijn we een betekenisvolle speler in het Utrechtse.

Paramedische Covid-Herstelzorg

Paramedische Covid-Herstelzorg

Een deel van de Nederlanders houdt na een besmetting met het covid-19 virus langdurig klachten. Onder andere vermoeidheid, spierzwakte, concentratieproblemen en benauwdheid, kunnen ook nog lang na een besmetting met het coronavirus, voor problemen zorgen. Om die mensen te helpen is de paramedische herstelzorg in het leven geroepen door de overheid.

Nieuwe medewerkers bij de huisartsenpraktijk

Nieuwe medewerkers bij de huisartsenpraktijk

In november hebben we helaas afscheid genomen van twee van onze vaste huisartsen: Dr Goutbeek en Dr Ploos van Amstel. We hebben inmiddels nieuwe collega’s gevonden die starten in januari 2022.

Griepvaccinaties 2022

Griepvaccinatie 2022

Nadere informatie hierover volgt later in het jaar.

 

 

Coronavaccinatie

Actuele stand van zaken rondom coronavaccinatie (28 juni 2021)

Omdat het vaccinatiebeleid in Nederland door de overheid geregeld wordt, kunt u hier klikken voor de meest recente informatie over het Corna vaccinatie programma.

Medische gegevens online inzien

Het Patiëntenportaal is uitgebreidt met uw medisch dossier. Met deze vernieuwde dienst hopen we u nu en in de toekomst u beter 24/7 van dienst te kunnen zijn. 

Gedragscode gezondheidscentrum Het Zand

Het gezondheidscentrum wil een plek zijn waar patiënten en medewerkers in goede sfeer met elkaar omgaan. Lees hierover in de nieuwe gedragscode... 

EPD

Bij uw Elektronisch Patienten Dossier gaat het om belangrijke gegevens over uw gezondheid, bijvoorbeeld medicijngegevens, diagnosegegevens, laboratoriumwaarden en uitslagen van onderzoeken...