Apotheek de Vogelvlinder

Een half jaar geleden hebben wij onze deuren geopend in Gezondheidscentrum het Zand. We hebben al veel nieuwe patiënten mogen verwelkomen en we zijn erg blij met de enthousiaste reacties op onze apotheek.

We merken dat er weleens verbaasd op de grootte van onze apotheek wordt gereageerd. We zijn namelijk een stuk kleiner dan u van andere apotheken gewend bent. Dit komt omdat wij zoveel mogelijk tijd willen besteden aan uw gezondheid en het leveren van zorg. Wij hebben er daarom voor gekozen om de logistieke handelingen en het klaarmaken van de medicijnen, zo veel mogelijk uit te besteden. Hierdoor hebben wij minder voorraad nodig en kunnen wij in een kleinere ruimte werken. Spoedmedicatie hebben wij natuurlijk wel op voorraad liggen en maken wij direct voor u klaar. De gratis bezorgservice en ook de afhaalkluis zijn daarbij juist ook een verlengde van ons idee en zorgen ervoor dat u uw medicatie ontvangt wanneer het u uitkomt.

We zien u graag in de apotheek! We zitten op de begane grond, direct rechts. Wilt u zich meteen inschrijven? Dat kan heel eenvoudig via www.apotheekdevogelvlinder.nl