Verhuizingen in het gezondheidscentrum en een nieuwe apotheek

 

Apotheek de Vogelvlinder heeft in januari 2022 haar deuren geopend in Gezondheidscentrum Het Zand. Samen met het team ontwikkelen wij een nieuwe manier van werken waardoor het ontvangen van medicatie voor u zo eenvoudig mogelijk wordt. U kunt uw medicatie straks 24/7 afhalen in de kluisjes in het gezondheidscentrum of het wordt gratis thuisbezorgd. Ons team is tevens eenvoudig bereikbaar via telefoon, app, chat en video. Kijk voor meer informatie op onze website: www.apotheekdevogelvlinder.nl of bel 030-302271520 Tot snel!

Na de zomer heeft huidtherapiepraktijk MediDerm de geheel verbouwde ruimte op de begane grond betrokken. Het is een prachtige ruime praktijk geworden met een eigen wachtgedeelte en toegang, bij de ingang links. 
Dit heeft ruimte gemaakt aan de andere zijde van de begane grond. De psycholoog van indigo is daar nu gevestigd, de apotheek gaat zich daar vestigen in januari. Daarnaast gaat de podotherapiepraktijk De BewegingsExpert uitbreiden met een kamer en een deel van JGZ doet de spreekuren daar voor de kinderen van 4-12.