Geschiedenis van het gezondheidscentrum


In 2007 zijn we gestart als een klein gezondheidscentrum in het Forum in Het Zand. We hadden 150 patiënten en 1 huisarts. De schapen liepen om het pand, de huizen moesten nog gebouwd worden en de patiënten nog komen.

In eerste instantie een klein gezondheidscentrum in een enorm gebouw, maar al snel bleek dat het enorme gebouw te klein was voor ons groeiende gezondheidscentrum. Dit resulteerde in een verhuizing naar de villa in augustus 2009, waar voorheen gezondheidscentrum het Julius gevestigd was. Binnen deze villa was er een eigen werkruimte voor iedere discipline. De gang en de hal werd gebruikt als wachtkamer en de keuken werd verbouwd tot apotheek. Het leek een goede oplossing voor ons multidisciplinaire gezondheidscentrum.

Echter door het groeiende aantal patiënten en de stijgende ambities van onze medewerkers bleek al snel dat ook deze locatie niet groot genoeg was. Na een roerige bouwperiode, hebben we ons op 10 december 2012 gehuisvest in het nieuwe en ruime Wijkgezondheidscentrum Het Zand aan de Vogelvlinderweg 56, onze huidige locatie.