Podotherapie van Voet Medisch Centrum Heijgele
 

Uw voeten vervullen een ongelofelijk belangrijke functie in uw dagelijks leven. Met iedere stap wordt een kracht van 2 tot 3 keer het lichaamsgewicht op de voet en het been uitgeoefend. Met gemiddeld 8000 stappen per dag is het logisch, dat u weleens klachten ondervind. 

Voet Medisch Centrum HeijgeleDe afgelopen 20 jaar zien en ervaren we, dat er in de medische wereld steeds minder tijd is voor de patiënt. We misten de aandacht en het oog hebben voor de specifieke problemen van de patiënt. Vaker zien we een deel van de patiënten steeds terugvallen in hun oude klacht en klachtenpatroon. Onze visie is om de schakels hiervan op te sporen en aan te pakken. Mede door over de grenzen van ons vak heen te kijken, zijn we aanvullende opleidingen gaan volgen, die veel dieper ingaan op klachten van de voet, maar vooral ook op klachten die liggen op het gebied van knie, heup en rug. Daardoor merken we in de praktijk, dat wij de patiënt door deze aanpak veel beter kunt helpen.

Het eerste onderzoek duurt daarom bij ons een uur, waarbij we uitgebreid naar alle bewegingsschakels kijken en met behulp van moderne apparatuur zo tot een optimale oplossing en advies kunnen komen. Onze expertise ligt bij kinderen, sporters en complexe klachten aan de voet, knie, heup en rug. 

Verder houden wij ons goed op de hoogte van het zich steeds verder ontwikkelend nieuwe kennisniveau. Daardoor doen we eveneens nieuwe ideeën op om onze vooruitstrevende praktijk op een hoog professioneel niveau te houden. Zo behalen wij het beste resultaat, zowel voor u als voor onszelf. Samen willen wij op deze manier werken aan uw gezondheid en nemen we met minder geen genoegen.

 

Voor een afspraak of vrijblijvend advies kunt u ons bellen tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 0348 – 460 507.

Voor meer informatie kunt u naar onze website www.vmch.nl.